Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Σημαντικές συναντήσεις για την προώθηση του αγροτουρισμού


Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, κλιμάκιο εκπροσώπων των ενώσεων αγροτουρισμού διαφόρων περιοχών της χώρας, επισκέφτηκε την έκθεση philoxenia στη Θεσσαλονίκη
Συμμετείχαν οι Νίκος Φραντζεσκάκης πρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτουρισμού Ελλάδας, Κορίνα Μηλιαράκη από την ένωση αγροτουρισμού Κρήτης, Βασιλική Νίκα από την ένωση αγροτουρισμού Πελοποννήσου, Κώστας Παππάς και Τρύφωνας Παπαϊωάννου από την ένωση αγροτουρισμού Ηπείρου, Θόδωρος Βασιλείου και Άνθιμος Τόρτοκας από την ένωση αγροτουρισμού Δυτικής Μακεδονίας

Στα πλαίσια των επαφών τους με παράγοντες του τουρισμού πραγματοποίησαν ιδιαίτερη συνάντηση με την υφυπουργό πολιτισμού και τουρισμού κυρία Αγγελική Γκερέκου κι εξέθεσαν την ανάγκη νομοθετικής κατοχύρωσης της αγροτουριστικής δραστηριότητας καθώς και την άμεση επίλυση χρόνιων προβλημάτων του κλάδου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων τους περιλαμβάνει επισκέψεις σε πρότυπες αγροτουριστικές επιχειρήσεις των Νομών Ημαθίας, Κιλκίς, Σερρών, Ξάνθης, Έβρου, Φλώρινας, Καστοριάς και Ιωαννίνων όπου θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις ενημέρωσης και συνδικαλιστικής οργάνωσης των μελών των ενώσεων.




1 σχόλιο:

  1. χαίρομαι για τη δημιουργία του blog και εύχομαι να έχει καθημερινά ανακοινώσεις, σχόλια και άρθρα, όχι μόμο από τα συμβούλια αλλά και από επιχειρηματίες και αγροτουρίστες. Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή